بصیرت چیست؟
واژه بصیرت را به بینش، بینایی، دانایی، روشن بینی، و زیرکی معنا کرده اند. بصیرت، نوعی دید درونی است که با دید چشم ظاهری، متفاوت است و اصلا با چشم یا اندامهای ظاهری بدن، قابل دریافت نیست. بصیرت، قوه و نیرویی قلبی است که به مدد نور الهی، پدید میآید و انسان حقیقت و باطن امور را چنان که هست درمی یابد و فریب فتنهها رانمی خورد. با دید بصیرت، آدمی، درست را از نادرست و حق را از باطل به آسانی تشخیص میدهد و به انحراف نمی افتد؛ درست مثل ملت غیور ایران زمین در نهم دی ماه 1388 که دلاورمردانه به صحنه آمدند و طومار فتنه گران داخلی و خارجی را در هم پیچیدند.
بصیرت در سخن مقام معظم رهبری
رهبر حکیم انقلاب، امام خامنهای درباره بصیرت میفرمایند: ” يكى از مسائل مهم، مسئله بصيرت است. … بصيرت در اين دوران و در همه دورانها، به معناى اين است كه شما خط درگيرى با دشمن را تشخيص دهيد؛ كجا با دشمن درگيرى است؟ بعضىها نقطه درگيرى را اشتباه مي كنند؛ خمپاره و توپخانه خودشان را آتش مي كنند به سمت يك نقطه اى كه آنجا دشمن نيست، آنجا دوست است. بعضىها رقيب انتخاباتى خودشان را شيطان اكبر به حساب مىآورند! شيطان اكبر آمريكاست، شيطان اكبر صهيونيسم است؛ رقيب جناحى كه شيطان اكبر نيست، … خط درگيرى با دشمن را مشخص كنيم. گاهى هست كه يك نفرى در لباس خودى است، اما حنجره او سخن دشمن را تكرار مي كند! خب، او را بايد نصيحت كرد؛ اگر با نصيحت عمل نكرد، انسان با او بايد حد و مرز تعريف كند: خط فاصل. … دشمن حساب ديگرى دارد، غيردشمن حساب ديگرى دارد. خط درگيرى با دشمن را بايد ترسيم كرد، مشخص كرد؛ اين بصيرت مي خواهد. بصيرتى كه ما عرض مي كنيم، اين است.
يك عده اى از آن طرف مىافتند، يك عده اى از اين طرف مىافتند. يك عده اى با دشمن هم معامله دوست مي كنند، فرياد دشمن را هم نمي شناسند، چون از حنجره ديگرى در مىآيد؛ يك عده هم از اين طرف، هركسى كه اندك اختلاف سليقه اى با آنها دارد، به حساب دشمن مي گذارند! بصيرت، آن خط وسط است؛ آن خط درست است.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط انتظار در 1395/10/03 ساعت 11:13:00 ب.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |