پرسمان مهدوی 1
شخصیت امام زمان (علیه السلام) را توصیف کنید?
حضرت مهدی (علیه السلام)، امام دوازدهم ما شیعیان از نسل امام حسین (علیه السلام)، فرزند امام حسن عسکری (علیه السلام) ومادرش «نرگس خاتون» است که به زبان عربی «نرجس» خوانده می شود.
بنابر قول مشهور، مادر حضرت از نسل حواریون ویاران خاص حضرت عیسی (علیه السلام) است.
به دلیل فشار شدید حکومت در آن زمان، تولد امام مخفیانه وبا معجزه همراه بود وعده بسیار کمی از آن مطلع شدند. پدر بزرگوارش او را مخفی نگاه می داشت تا دشمنان به او دسترسی نداشته باشند.
آن امام بعد از شهادت پدر بزرگوارش، از دیده ها غایب گشت ودر جامعه ظاهر نگردید. او از آن زمان تا به حال در میان مردم زندگی می کند، اما کسی ایشان را نمی شناسد وتا هنگامی که فرمان قیام از سوی خداوند به ایشان برسد، ناشناس زندگی خواهد کرد.
آن حضرت مانند امامان دیگر، بسیار مهربان ومردم دوست است. به فکر شیعیان وجامعه است، برای سعادت مردم وخوشبختی همه انسان ها دعا می کند. برای گناهکاران از خداوند بخشش می طلبد. تمام وقت خود را در خدمت به مردم ودوست دارانش می گذراند.
گرچه در غیبت است وظاهراً در کارها دخالت نمی کند، اما چنین نیست که در جامعه فعالیتی نداشته باشد وتا زمان ظهور برای مردم کاری نکند. بلکه به فریاد مردم می رسد وبه آنان یاری می رساند.
بنابراین ما نیز نباید لحظه ای از یاد آن حضرت غافل شویم.
امام زمان (علیه السلام) مانند پدران بزرگوار خود، عبادت وبندگی خدا را بسیار دوست دارد وبه شیعیان خود نیز توصیه می کند که در عبادت وبندگی خدا وترک گناه وظلم به دیگران کوشا باشند.
ولی عصر (علیه السلام) از علم فراوان امامت برخوردار است وعلم ایشان برگرفته از علم الهی است. به همین دلیل، حتی در دوران کودکی از چیزهای مخفی خبر می داد وچیزی بر او پوشیده نبود.
آن حضرت همچنین دارای عصمت است؛ یعنی از آن حضرت گناه وخطا صادر نمی شود. تمام سخنان ورفتارشان حق است.?
امام زمان (علیه السلام) شباهت های فراوانی به پیامبران گذشته وامامان (علیهم السلام) دارد. آن چنان که در احادیث آمده، یکی از شباهت های ایشان به بعضی پیامبران، مسئله غیبت است؛ زیرا بعضی از پیامبران گذشته، مانند حضرت یوسف وحضرت موسی (علیهما السلام) نیز غیبت داشته اند.
از آن امام، معجزات بسیاری نقل شده که گویای امامت ایشان است؛ مانند خبر دادن از متن نامه ناگشوده، خبر از محتویات یک بسته قبل از باز کردن آن، جواب به سؤال نامه ای که سؤال کننده فراموش کرده بود سؤال خود را بنویسد، شفا دادن بیماران وموارد فراوان دیگر که برای اطلاع از آن می توانید به کتاب های مربوط مراجعه نمایید.
https://eitaa.com/mahdaviathormozgan313
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط انتظار در 1398/03/20 ساعت 08:20:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |